Läckageindikator

Består av
Läckageindikatorn består av en uppsamlingstratt , ett stödlock mellan isoleringen och tratten, slang mellan indikeringgenomföringen och tratten och själva indikeringsgenomföringen med inklusive tätning.

Uppsamlingstratten
Den elastiska tratten är enkel att skära till rätt storlek med hjälp av ex. mattkniv. Tratten är graderad till 10,12,15,18,22,28,35 mm rör, tratten är så elastisk att kompositrör från 16-32mm och tums rör från 3/8”-1” kan också användas. Tätheten säkras med en slangklämma. Isolerings diametern max. 130mm. Uppsamlingstrattens slanganslutning har en form som filtrerar rörisoleringen från att täppa slangen. Uppsamlingstratten och stödlocket har en max. temp. på 90 °c

Stödlocket
Inne i uppsamlingstratten finns stödlocket som stöder tratten och hindrar rörisoleringen från att falla ner i tratten men samtidigt underlättar läckage vattnet att fritt rinna ner i bottnet av tratten.

Slangen
Slangen som följer med är kryssarmerad, vilket säkrar att slangen inte veckar sig under installationen eller i bruk.

Indikatorn
Indikatorn är lätt att montera i väggar av olika tjocklekar med hjälp av medföljande genomförings tätning. Indikatorer finns i både vit och krom färg. Till en indikator kan kopplas fem uppsamlingstrattar. Indikatorns anslutningar är numrerade så man fort lokaliserar läckan från installations protokollet.

Vvs börsen bannerit 1920 x 535  (6)
Vuotojuoro
Läckageindikator
Läckageindikator Indikatorn
Läckageindikator Indikatorn
Läckageindikator Slangen
Läckageindikator Uppsamlingstratten
Läckageindikator Uppsamlingstratten
Läckageindikator Uppsamlingstratten 1
Läckageindikator Uppsamlingstratten 2
Läckageindikator Uppsamlingstratten 3

Anna määrä:

Lisää