VVSBörsen

är en grossist som utvecklar och tillverkar VVS-produkter. Därtill importerar vi VVS-produkter från olika länder, allt för att ge dig bästa möjliga service. Vi är ett familjeföretag som grundats 1984 och vi vill att det syns i vår värdegrund som mjukhet och ett människonära tillvägagångssätt.

Vi vill göra installationsyrket så säkert och lätt som möjligt. Vi vidareutvecklar våra produkter ständigt och letar efter innovationer och nya sätt att göra boendetrivseln ännu bättre och smartare.

Människorna är vår viktigaste resurs. Vi lyssnar kontinuerligt på proffsen inom branschen för att utveckla våra produkter och många av våra innovationer har sitt ursprung i våra kunders idéer och önskemål. Ifall du har en tanke om nåt som vi kunde förbättra eller tänka på på ett totalt nytt sätt, så kan du alltid ge oss kundrespons och idéer.

Fundamentet i vår verksamhet utgörs av dessa fem värderingar tillförlitlighet , kvalitet, snabbhet, flexibilitet och kompanjonskap.  Vi vill att du får det du behöver för ditt arbete och vi gör allt för att kunna ge dig det. Vi strävar efter att göra vårt eget arbete roligt och vi hoppas att det förmedlas även till dig.

 

Hoppas vi kan för vår del göra även din dag till en bra dag!


Samuli Kuusio
VD
Samuli Kuusio

Anna määrä:

Lisää